03.06.2013 18:28

Červnová tajemství

Sešly se hned dvě tajuplné akce (tak trochu utajené) - první domluvena na poslední chvíli, druhá plánována, ale opomenuta v oficiálních zdrojích.

Tedy SOBOTA  8.6. podvečer (sraz kolem 17.30 u zelené dřevěnky v Jílovecké) 

Obřad udobření vodních duchů

Osud tomu chtěl, že se setkaly naše cesty s Larou a díky ní se i s jejím přítelem. Leon Luděk Novotný je šamanem keltských a tuvinských (sibirských) tradic.
Přes 20 let působil jako poctivý léčitel. Před několika lety na cestě po Sibiři během pobytu mezi domorodými sibiřskými šamany byla mu předána šamanská moudrost. Požehnání Vrchního šamana Republiky Tuva (součast Ruské Federace pobliž Mongolských hranic) Kenina Lopsana umožňuje Leonu působit na různých kontinentech, uzdravovat lidi všech věkových kategorii. Zvlašní
požehnaní dostal k pomahání těhotným ženám. Má velmi jemne vnimání, poradí Vám a pomůže s vyřešením nejrůznějších zdravotních a životných situaci.

 

Provede obřad udobření vodních duchů pro zklidnění počasí

(pokračování řady obřadů posledního týdne, které vzhledem k počasí bylo nutné vykonat pro zmírnění Velké Vody. Obvykle napřiklad na Sibiři v případě živelných pohrom se duchy udobřovali různými dáry (mohou to být běžné potraviny, co používáme v kuchyni) S sebou můžete přinest jako dary ducům mletou nebo zrnkovou kavu, čaj, nekolik kusu ovoce, chleba, kousicek salámu nebo parku) Připravíme společně posvatný oheň, jestli nám to umožní počasi.

 

Je možné také promitání fotomateriálů o Sibiři a sibirských cestopisu p.Novotného.


Obřad je zaroveň i zajimavou podivanou pro děti, mohou s sebou vzít pro duchy bonbonky, sušenky, korálky, nevařenou rýži,čočku.

Vstupné dobrovolné.

 

Pravidelná NEDĚLE 23.6. "Svatojánské črobejlí" - ve 14 hod. sraz v Jílovecké + výprava za čarobejlím +pokladem víly  na paseku. Kolem 17 hodiny návrat do Jílovecké + věnečky, čtení z knížky M.Kubátové: Hořké bejlí.

U tohohle  pařezu mají děti schované vílí poklady  - barevné slzičky...

—————

Zpět


Kontakt

Semínko země z.s.

Jižní 466,SEMILY 513 01 -administrativa, sídlo
provoz :Jílovecká ulice 103,Semily
Všeň č.89 (u Turnova)


776 077 186