29.06.2012 07:07

Prázdninový provoz v Jílovecké ulici

Milí medvědí příznivci,

chcete-li si za námi do Jílovecké udělat výlet, jste srdečně zváni. Pondělí-čtvrtek mezi 9 -17 hod. zajišťujeme průvodcovské služby vedle k pilníkářské expozici, ale samozřejmě mezitím u zelené dřevěnky můžeme kutit, povídat si, užívat si "líného rodičovství" našeho zázemí (příjemné klima světničky v roubence - za deště i tropických veder, pískoviště, oplocená zahrádka, králíci, hrátky s vodou pro mrňata, vybavení na kutění: česačka na vlnu, vodovky pro děti, hlína na patlání,různé hry, hračky - solární, literatura z oblasti přírodního zahradničení či kontaktního či líného rodičovství k nahlédnutí, případně zapůjčení). Naši králíci vám budou vděční za staré tvrdé pečivo.

V případě zájmu skupinky možno se pustit do  "ručprčkových"  aktivit: jednoduchého filcování za mokra , voskové batiky, RECYCLE módy - uprava triček - savování, frotáže, vylepšení textilních nákupních tašek, výroba  jednoduchých prstových louteček atd. Záleží na zájmu a chuti něco kutit a tvořit. Příspěvek na materiál lze u  starších školních dětí i "odpracovat" na česačce zpracováním vlny.       

Je možné domluvit se i na opakovacích lekcích angličtiy.

Těšíme se na Vás, přijďtě, přijeďte pobejt (při cestě z větší vzdálenosti doporučuji si ověřit program a návštěvu 776 077 186 - nebo v případě zájmu o konkrétní výtvarnou činnost). První týden prázdnin budeme prolínat s rodinným putovním táborem .

Pondělky a čtvrtky dopoledne nabízejí ještě maminky z MEDu cvičeníčko pro děti  KOLO,KOLO (od 10 hod.)

Pátky budou patřit řemeslným pátkům Galerie XY..

Další prázdninová lákadla v Semilech :

do 20.7. (všední dny) výstava obrazů V.Komárka ve Státním archívu (cca 1km procházka kolem řeky),

v muzeu (cca 500 m) výstavy pro "děti" každého věku : obří leporelo L.Seifertové  a nestárnoucí stavebnice MERKUR (s možností si i něco vykutit či zakoupit)

 

—————

Zpět


Kontakt

Semínko země z.s.

Jižní 466,SEMILY 513 01 -administrativa, sídlo
provoz :Jílovecká ulice 103,Semily
Všeň č.89 (u Turnova)


776 077 186