24.04.2013 21:13

Týden pro Zemi

V neděli 21.4. jsme zahájili tvořivým odpolednem pro malé i velké inspirované naší oblíbenou knížkou L.Štíplové : Příhody malého Kořínka. FOTO . + video. V pondělí jsme prezentovali naší činnost (hlavně přírodní klub Kořínek) v rámci jarmárku před městským úřadem + jsme se zúčastnili  výstavky dětských prací  dle výzvy k výtvarnému ztvárnění tématu Krakonošova zahrádka  FOTO . Dětem MŠ Luční  a 1.a 2. třídy ZŠ Dr.F.L.Riegra jsme nabídli prográmek Poupata  v lokalitě u archívu a využili i krásnou výstavu V.Matoušové.. Programů se zúčastnilo 7 tříd (cca 130 dětí =130 sáčků se semínky měsíčku lékařského + 130 vlněných motýlků,) FOTO.

Ve čtvrtek odpoledne v rámci našeho kroužku  zaHRAda  jsme se pustili nejenom do jarního úklidu, ale i do výsadby keřů na pozemku školy na Komenského náměstí. Ještě jsme stihli Čarodejnický slet , který pořádalo Zrnko naděje FOTO.

Náročný týden zakončil seminář v Liberci na téma LAND- ART  výtvarnice I.Ouhrabkové (taková milá odměna po náročných dnech), pátek večer pokračoval  jednáním o rozšíření naší činnosti do lokality Kryštofova údolí.

Jsme rádi, že nšich malých Kořínků se zmíněná hektičnost týdne nedotkla, vždyť mají ti mají svůj Týden pro Zemi vlastně vždycky.https://www.korinek-semily.cz/

—————

Zpět


Kontakt

Semínko země z.s.

Jižní 466,SEMILY 513 01 -administrativa, sídlo
provoz :Jílovecká ulice 103,Semily
Všeň č.89 (u Turnova)


776 077 186