19.12.2012 09:00

Ohlédnutí za rokem 2012

Milí přátelé a podporovatelé naší činnosti,
rok se s rokem sešel a naše staronová organizace (od.1.1.2012 funguje "zelená dřevěnkovská " sekce MEDu pod samostatnou neziskovou organizací- více) již má rok za sebou.
Nebyl to rok jednoduchý, nevím, zda Semíno země padlo v Semilech na úrodnou půdu, ale....
I když letos extrémně nevyšly granty a existenčně to bylo a je pořád "napínavé", na druhou stranu jsme si mohli svobodně bez výkazů a excelových tabulek užívat tu nejcennější odměnu - setkávání s vámi, radost v očích dětí, vymýšlení smysluplných a naplněných lekcí a programů.
 Dělat věci proto,že je TADY a TEĎ zrovna cítíme a chceme dělat a ne naplňovat výstupní ukazatale projektů.  Neznamená to, že bychom lenošili. Máme na kontě krásných 111 programů (kterými prošlo 2101 dětí a žáků) + další desítky akcí pro veřejnost (neděle v dřevěnce, workshopy , lektorování seminářů, prezentace na konferencích - podrobný přehled v příloze ). Prostě ne vždy člověk dělá  věci jen proto,že se mu vyplatí...
"Nechceme rozdávat rady, ale radost "
a té radosti jsme si letos v vámi užili.

Díky za ni a přejeme nám všem v roce 2013 ,aby ona radost v srdci byla tím hlavním motorem našeho "sdílení" společného světa.
A samozřejmě přejeme klidné a naplněné  (v srdci) sváteční dny.

Přehled činnosti 2012 Semínko země.pdf (1,9 MB)

 Kalendář Semínko země.pdf (1,3 MB)

P.S. Pokud považujete naši činnost za smysluplnou a chcete přispět k udržitelnosti projektu, oceníme nejenom vaší finanční pomoc, ale třeba i reference a doporučení u případných sponzorů. Děkujeme za pomoc a spolupráci. Samozřejmě darovací smlouvu (pro možný odpočet z daně) rádi vystavíme.

Č.ú. 247413966/0300

https://nazeleno.webnode.com/news/seminko-zeme/
 

—————

Zpět


Kontakt

Semínko země z.s.

Jižní 466,SEMILY 513 01 -administrativa, sídlo
provoz :Jílovecká ulice 103,Semily
Všeň č.89 (u Turnova)


776 077 186